Tøff bortekamp i Champions League – Vipers

Tøff bortekamp i Champions League

Etter å ha beseiret Romerike Ravens onsdag kveld dro Vipers-jentene direkte til Slovenia torsdag morgen. Jentene er på plass i Ljubljana, og i morgen skal de måle krefter mot én av de store overraskelsene i årets Champions League

Det ble seier for Dragan Adzic og Krim Mercator i de tre første kampene i denne sesongens Champions League, men i forrige runde tapte de mot Ikast Håndbold. Ettmålstapet kom helt i slutten av kampen, og de blåkledde fra Slovenia gjorde en meget god figur mot det eneste laget som er feilfrie så langt i gruppe B.

Vipers, som kjent, har tapt to av kampene i årets Champions League. Bortekampen mot Ikast og hjemmekampen mot Team Esbjerg, mens kampene mot FTC og Zaglebie Lubin endte med to poeng. Trener Tomas Hlavaty forventer en tøff bortekamp, men han sier at jentene er godt forberedt på oppgaven som møter dem.

Nå har Krim hatt litt tid sammen med Dragan Adzic, og de gjorde noen veldig gode signeringer i sommer. Starten de har hatt på Champions League har vært helt fantastisk, og de har fått noen veldig gode resultater mot gode lag. Vi forventer en knallhard kamp i Ljubljana, og vi må stoppe både kollektivet og de individuelle spillerne de har. Men vi er godt forberedt, og vi reiser dit for å få et resultat.

Tomas Hlavaty

Spillerne som har vist seg mest frem for Krim så langt denne sesongen er bakspilleren Daria Demetrieva. Hun har notert seg for 25 scoringer på fire kamper. Tett bak henne følger kantspilleren Tamara Mavsar (22) og Jovana Radicevic (15). I tillegg finner man spillere som Barbara Arenhart i mål, Tjasa Stanko på bakspillerplass, Tatjana Brnovic på linja.

Kampen mot Krim Mercator har avkast klokken 18:00 og kan sees på handball-kanalen.tv