Kronekampen 2023 – Vipers

Kronekampen 2023

Lørdag 18. november kommer CS Rapid Bucuresti på besøk, og vi vil lage skikkelig håndballfest. Stemningen et fullsatt Aquarama lager er helt magisk, og jentene ønsker seg virkelig den 8. spilleren på tribunen i ryggen under hele kampen.

Kronekampens prinisipp er enkelt. Våre samarbeidspartnere og supportere kan bidra med en sum per tilskuer i hallen. Bidrar du for eksempel med 10 kroner per tilskuer, og det er 1500 tilskuere støtter du Vipers Kristiansand og de rosa superjentene med 15 000 kroner.

KLIKK HER FOR Å BIDRA TIL KRONEKAMPEN 2023!

Bedriftene som bidrar til Kronekampen blir selvsagt profilert for bidraget

-Profilering i oversikten på Vipers.no
-Takkeinnlegg på nettsiden og i sosiale medier etter kampen
-Eget innlegg i sosiale medier med bedriftens logo og beløpet dere bidrar med
-Profilering i video på sosiale medier med alle bidragsytere

Alle som er med og støtter Kronekampen 2023 er med i trekningen av et gavekort fra vår samarbeidspartner Tapwell på 10,000 kroner. I tillegg til gavekortet trekkes det ut to vinnere som får hver sin signerte Vipers-drakt.

Vi har et mål om å nå 400 kroner per tilskuer, magisk stemning, og fulle tribuner i Aquarama!