Vipers-jentene på poengjakt i Bucuresti – Vipers

Vipers-jentene på poengjakt i Bucuresti

De rosakledde har reist til Bucuresti for å møte forrige sesongs kvartfinalemotstander i Champions League. Den gangen ble det seksmålsseier borte, mens returoppgjøret i Aquarama endte med 40-31 seier til Vipers Kristiansand.

Etter en tøff start på gruppespillet i Champions League er det et Vipers som foreløpig ligger på 5. plass i gruppe B. Rapid, som har sanket like mange poeng, ligger på plassen bak. Kampen søndag ettermiddag blir uhyre viktig med tanke på å sikre seg best mulig utgangspunkt før videre spill i Champions League.

Jana Knedlikova og de andre Vipers-jentene jakter nye poeng i Champions League søndag.
Foto: Martine S. Alvær

Hjemmelaget, som deler hall med CSM Bucuresti i Sala Polyvalenta, har vært veldig varierende i resultatene og prestasjonene sine denne sesongen. Tomålstapet borte mot Team Esbjerg i første runde var et prov på kvalitetene som finnes i laget, mens 11-målstapet borte mot Metz var bevis på det motsatte. I forrige runde ble Krim Mercator Ljubljana beseiret ganske enkelt på hjemmebane med sifrene 27-22.

Vipers Kristiansand på sin side har tatt ett poeng på de siste tre kampene. Ettmålstapet mot Team Esbjerg i Aquarama ble fulgt opp med uavgjort borte mot Krim Mercator, før Metz kom til Kristiansand og vant 34-36 etter en ellevill opphenting i siste kamprunde.

Kampen mot Rapid Bucuresti har avkast klokken 14:00 og kan sees på www.handball-kanalen.tv