Årets siste kamp i Rema 1000-ligaen – Vipers

Årets siste kamp i Rema 1000-ligaen

Onsdag kveld kommer Follo på besøk til Aquarama for å være motstander i 2023s siste seriekamp. Vipers Kristiansand vil med seier her ha gjort en perfekt høst i hjemlig serie med 11 seiere på 11 kamper.

Follo har slitt stort denne høsten, og så langt har det kun blitt to seiere etter opprykket fra 1. divisjon forrige sesong. Det betyr jumboplass i Rema 1000-ligaen, men det er tett opp til lagene foran. Begge topoengerne ble sikret i Bergen. Tertnes ble beseiret med 23-30, mens Fana ble slått 25-26 for to serierunder siden. I forrige serierunde tok Follo imot Larvik hjemme i Stil Arena, og det endte med et firemålstap 25-29 mot et av sesongens virkelige formlag.

Martine Kårigstad Andersen har en fortid i Follo og gleder seg til kamp.
Foto: Martine S. Alvær

Om man tar en titt i statistikken er det tre spillere som virkelig har skilt seg ut for Follo i scoringsprotokollene. Anette Sundfær Johnsen er lagets toppscorer med 48 scoringer. Bakspilleren, som også tar lagets 7-metere, har notert seg for 48 scoringer. Mirela Gjikokaj, den lokale jenta som representerer Kosovo på landslagsnivå, har satt 44 baller i motstanderens nett, mens Eline Osland har 37 fulltreffere. Alle tre er de bakspillere, så det er ingen tvil om hvor den største trusselen kommer fra i morgen.

I morgen er det siste seriekamp for i år, og jeg gleder meg til å oppleve den gode stemningen i Aquarama igjen! Vi har ristet av oss tapet fra helgen, og vi er klare for å gi alt vi har og spille god håndball, slik at vi tar med oss en god følelse inn i mesterskapspausen. Det blir og gøy å møte gamle lagvenninner igjen!

Martine Kårigstad Andersen

Vipers kommer til kampen etter det forsmedelige bortetapet i Bucuresti på søndag. I kampens siste sekund fikk hjemmelaget en 7-meter etter at ei av de rosa jentene hadde stoppet en overgang. Ettmålstapet føyer seg inn i en rekke av knepne tap på den europeiske scenen, og det er nok et revansjelystent Vipers-lag som inntar Aquarama onsdag.

Billettene til kampen forsvinner fort, og det er allerede solgt rundt 1300 billetter til morgendagens kamp. Dersom du vil se håndball i verdensklasse live anbefaler vi at du sikrer deg din billett allerede nå! Klikk på banneren under for å komme til billettkjøp.