Pluto TV sikrer norske seere gratis Champions League-kamper i håndball  – Vipers

Pluto TV sikrer norske seere gratis Champions League-kamper i håndball 

Strømmetjenesten Pluto TV sikrer nordmenn gratis tilgang til utvalgte ”EHF Champions League”-kamper i håndball for både kvinner og menn.

I utgangspunktet har Pluto TV sikret seg rettighetene til å kringkaste totalt 11 kamper i turneringen. Det betyr at Plutos TVs norske brukere får muligheten til å se utvalgte håndballkamper i Champions League gratis fra årets EHF Champions League Men, og EHF Champions League Women. Seerne får dermed muligheten til å se to av Norges sterkeste håndballag,  Vipers Kristiansand (kvinner) og Kolstad (herrer) spille i de respektive mesterligaturneringene.

EHF Champions League Handball er den mest prestisjefylte europeiske håndballturneringen for klubblag. Turneringen arrangeres av Det europeiske håndballforbundet (EHF) og er den mest anerkjente klubbturneringen i håndballsporten på verdensbasis. Pluto TV er glade for å ha sikret seg disse rettighetene og fortsetter å styrke sin portefølje av sportsrettigheter.

– Vi er begeistret over å bringe et så sterkt utvalg av sportsinnhold til Pluto TV-seere ved å sikre rettighetene til verdens største klubbturnering i håndball. Vår investering i sport er et bevis på vår forpliktelse til å gi et svært godt innhold til publikum. Med Pluto TV kan seerne glede seg over en unik og organisert opplevelse som lar dem engasjere seg i timevis med innhold som spenner over forskjellige kategorier fra film til underholdning. Dette inkluderer store hits som ”Luksusfellen”, «Eventyrlig oppussing», ”Top Gear” og ”Frasier”, og sportstilbud som boksing og futsal. Nå kan også håndballfans finne sporten de elsker på plattformen vår, sier Jesper Dahl, administrerende direktør for Pluto TV i Sentral- og Nord-Europa.

De fire første kampene som vises på Pluto TV i Norge er:
15. november kl. 18.45. Kolstad – Paris Saint-Germain
18. november kl. 18.00. Vipers Kristiansand – CS Rapid Bucuresti
22. november kl. 20.45. Paris Saint-Germain – Kolstad
6.   desember  kl. 18.45. THW Kiel – Kolstad

Den første kampen vil bli kommentert av av Håkon Bjercke, mangeårig kommentator blant annet for Eurosport. Som ekspert stiller landslagsspiller Simen Pettersen, som til daglig spiller håndball på toppnivå for HØI i Danmark.

Handball-Kanalen.TV er fortsatt det eneste stedet hvor du kan se alle kampene i Machineseeker, EHF Champions League Men, EHF Champions League Women samt EHF European Leagues (Men & Women) live og on-demand.

– Dette er et utmerket eksempel på hvordan integrering av ekspertise innen medierettigheter og teknologisk innovasjon sammen skaper partnerskap som møter seernes endrede krav. Denne avtalen sikrer at fansen får sømløs tilgang til det øverste nivået av europeisk klubbhåndball gjennom en komplementær blanding av TV- og streamingløsninger i Norge. Dette forbedrer seeropplevelsen på mange områder, og gjør en trend til praksis – som for mange forblir en konseptuell idé, sier Amikam Kranz, Vice President Media, Betting & Technology hos Infront.

Pluto TV er også sponsor for verdensmesterskapet i håndball for kvinner, som starter 29. november 2023.

Om PLUTO TV:

Pluto TV, et Paramount-selskap, er en ledende gratis strømmetjenestejeneste, og leverer hundrevis av live lineære kanaler og tusenvis av titler ”on demand” til et globalt publikum på 80 millioner månedlige aktive brukere. Den Emmy-vinnende® tjenesten setter sammen et mangfoldig utvalg av kanaler i samarbeid med over 400 internasjonale medieselskaper og tilbyr et bredt utvalg av sjangre, språk og kategorier med filmer, TV-serier, sport, nyheter, livsstil, barneinnhold og mye mer.

Pluto TV kan enkelt nås og streames på mobil, nett og enheter koblet til TV. Med hovedkontor i Los Angeles, strekker Pluto TVs voksende internasjonale tilstedeværelse seg over tre kontinenter og mer enn 35 markeder.

Om HANDBALL-KANALEN.TV
Handball-Kanalen.TV, opprettet og administrert av Infront Lab (Infronts avdeling for sportsteknologi og innovasjon), lar fans se alle EHF Champions League- og EHF European League-kamper live og on-demand over hele Norden. Handball-Kanalen.TV ble lansert sommeren 2023 og gir alle deltakende klubber i regionen fordelene ved å ha dedikerte kanaler på plattformen som fungerer som et knutepunkt for faninteraksjon og, viktigst av alt, lar fansen få se favorittlagene sine deres på pay-per-view-basis.