Informasjon om Final8 – Vipers

Informasjon om Final8

Vipers Kristiansand har kvalifisert seg for sluttspillet i årets NM-turnering, og vi jobber for å lage et flott opplegg for våre supportere sammen med KRS Topphåndball som også har kvalifisert seg for festen i Arendal på nyåret.

Etter trekningen av semifinalene 20. desember kommer vi tilbake med mer informasjon om samlingssted, opplegg, og hvordan ting blir gjort rent praktisk, men vi kan allerede nå si at vi setter opp buss fra Kristiansand. Påmelding kommer så fort trekningen er gjennomført og programmet er spikret.

Allerede nå kan du kjøpe billetter til kampene. De kjøper du i Final8-appen eller ved å besøke https://final8.woow.no/#!/home. Husk å velge VIPERS som lag når du bestiller billetter. Da blir du automatisk plassert sammen med de rosa på tribunen!

Hold av helga 23-25. februar 2024 og bli med oss på en håndballfest!