Bli kjent med de frivillige – Henriette Lind – Vipers

Bli kjent med de frivillige – Henriette Lind

I del to av serien vår om de frivillige i Vipers Kristiansand treffer vi Henriette Lind. Hun er ansvarlig for maskoter og flaggbærere på kampdag, samt at hun styrer Vipers Kristiansands konto på TikTok.

Hvem er Henriette?

Jeg er 22 år gammel, jeg jobber på Slettheia skole, og er frivillig i Vipers Kristiansand. I tillegg liker jeg å henge med venner, være med familien min, og trening er en veldig stor del av hverdagen min. 

Hva likte du å gjøre i din ungdom?

Håndball har vært en stor del av livet mitt. Jeg kommer fra en håndballfamilie og har drevet med idretten på en eller annen måte så lenge jeg kan huske. Først som spiller, deretter som trening for diverse smålag, før jeg i dag er frivillig i Vipers.

Hvordan ble du en del av frivilligheten i Vipers Kristiansand?

Silje Waade la ut en post om at klubben trengte flere frivillige, så da kontaktet jeg Aleksander og sa at jeg gjerne ville bidra. Deretter gikk det kjempefort, og jeg har ikke angret et eneste sekund. Frivilligheten er noe jeg alltid har likt, og det å kunne bidra i en så stor klubb som Vipers er veldig stas.

VIL DU VÆRE MED I FRIVILLIGGRUPPA TIL VIPERS? SEND EN MAIL TIL ALEKSANDER@VIPERS.NO

Hva er dine oppgaver som frivillig?

De er veldig varierte! På kampdagene har jeg ansvaret for maskoter og flaggbærere. Jeg tar det imot, viser de plassene sine, øver på oppgavene deres sammen med dem, og sørget for at de har det best mulig når de er hos oss. Ellers har jeg ansvaret for Vipers sin Tik Tok-konto, pluss at jeg alltid stepper inn der det trengs både på kampdag og ellers.

Hva er det som gjør at du fortsetter å være frivillig i Vipers Kristiansand?

Først og fremst er det samholdet i frivilliggruppa, men også resten av organisasjonen i klubben. Både administrasjonen, spillere, ansatte, og alle andre er veldig imøtekommende. Vi har det utrolig hyggelig sammen, og jeg synes det er veldig koselig at vi er én stor gjeng.

I tillegg er det viktig for meg å vise Vipers-jentene at de har en sterk gjeng i ryggen som alltid stiller opp. Det er så inkluderende og fint, og jeg er veldig stolt over å være en del av denne gjengen.

Har du lært noe om deg selv av å være frivillig i Vipers?

Jeg har lært at jeg trives utrolig godt i andres selskap, og at jeg er en mer sosial person enn det jeg trodde. Både det å være frivillig og det å jobbe med Tik Tok gir meg mer energi i hverdagen enn det jeg hadde før jeg startet med det.

Hva vil du si til folk som vil være med å bidra, men som er på gjerdet av forskjellige grunner?

Kast deg ut i det! Du kommer ikke til å angre. Det er en sykt god opplevelse, og man får oppleve masse man ellers ikke hadde fått vært med på. Gjengen her tar ALLE godt imot, de ser deg for den du er, og uansett hva man kan bidra med så er man velkommen hos oss.