Vipers Kristiansand er «Årets idrettsnavn 2023» – Vipers

Vipers Kristiansand er «Årets idrettsnavn 2023»

Hvert år kårer Fædrelandsvennen årets idrettsnavn, og i 2023 var det Vipers Kristiansand som stakk av med den gjeve prisen. Etter det tredje Champions League-gullet på rad fant juryen de rosa superjentene verdige i konkurranse med ni andre sterke kandidater.

Den fantastiske triumfen i Budapest i juni var kroningen av en fantastisk sesong som endte med gull i alle turneringer laget stilte opp i. I tillegg til Champions League-gullet vant laget Rema 1000-ligaen, sluttspillet i Rema 1000-ligaen, og NM. En fantastisk bragd.

Når vi går inn i 2024 er det et lag som vil vise seg frem fra sin beste side nok en gang, og forhåpentligvis står Vipers Kristiansand igjen som vinnere av årets idrettsnavn også dette året!

Full artikkel hos FVN: https://www.fvn.no/sport/vipers/i/zEqo85/kaaret-til-aarets-idrettsnavn-etter-bragd-det-var-helt-sinnssykt