Ana Debelic er tilbake for Vipers Kristiansand – Vipers
Ana Debelic, Vipers - Fana 4.1.2023. Foto: Terje Refstad.

Ana Debelic er tilbake for Vipers Kristiansand

Over 11 måneder siden sist hun tok på seg den rosa drakta er Ana Debelic klar for comeback. I august kom lille Evelina til verden, og nå er den nybakte mammaen klar til å ta på seg håndballutstyret igjen i kamp. Debelic har trent med laget en stund, og i samråd med det medisinske personellet i Vipers er hun 100% klar for kamp.

Tomas sa i dag at jeg får være i troppen til Aker-kampen. Det er jeg utrolig glad for, og jeg ser frem til å være med laget på kamp for første gang på 11 måneder. Jeg er utrolig spent, ikke redd, men spent. Trening er noe helt annet enn å være på håndballbanen i kampsituasjon. Jeg er klar. Jeg må prøve meg, og jeg må trene meg på å spille håndballkamper igjen.

Ana Debelic

Ana er en fantastisk linjespiller, og vi er utrolig glade for at hun er klar til å returnere. Men det er viktig å huske på at hun har vært borte lenge, og at det kommer til å ta tid å finne tilbake til både den fysiske formen, og å finne sammen med lagvenninnene sine igjen.

Tomas Hlavaty