Årets bamsekamp 2024! – Vipers

Årets bamsekamp 2024!

Det har blitt tradisjon at hjemmekampen mot Sola er årets bamsekamp, og 2024 er naturligvis ingen unntak. At det er en bamsekamp innebærer at det i pausen skal kastes ut bamser fra publikum som samles inn til Stine Sofies stiftelse. Man kan enten ta med en egen bamse, eller man kan kjøpe en bamse før kampen som har blitt donert av Kristiansand Dyrepark. Alt overskuddet av dette går til Stine Sofies Stiftelse.

I tillegg til dette skjer det mye annet før kampen og i pausen. Det blir masse konkurranser og gratis ansiktsmaling i foajeen før kampen. McDonald’s og Stine Sofies Stiftelse er tilstede og viser frem hva de holder på med og deler ut litt goodies.

Vi kaller bamsekampen for en «fest for barn og unge», og i samarbeid med McDonald’s deler vi ut to familiebilletter til Palmesus Junior 2024 til to heldige vinnere. Disse har en verdi på 2399,- pr stykk.

Billettene går unna i høyt tempo og det kommer til å bli mange tilskuere i Aquarama denne kvelden. Det kan derfor være lurt å bestille din billett allerede nå for å være sikret en god plass til begivenhetene!