Tilbud til barn og unge! – Vipers

Tilbud til barn og unge!

Førstkommende lørdag kommer MKS Zaglebie Lubin på besøk i Aquarama til den nest siste hjemmekampen i gruppespillet i årets Champions League. Den polske mesteren er debutant i årets turnering, og selv om poengfangsten har vært mager har laget vist gode takter.

ALLE UNDER 18 ÅR KOMMER INN SOM BARN TIL DENNE KAMPEN. VELG «BARNEBILLETT» I BILLETTSYSTEMET VÅRT

Til denne kampen vil vi spesielt invitere alle barn og unge på kamp i Aquarama for å oppleve håndball i verdensklasse. Vipers-jentene skryter ALLTID av stemningen som er i Aquarama på disse kampene, og det er en opplevelse for både liten og stor når Rosabanden trøkker ordentlig til på de magiske kveldene.

Et fullsatt Aquarama er HELT spesielt. Her fra en tidligere Champions League-kamp
Foto: Terje Refsnes.

I tillegg har de rosa superjentene vist storformen i det siste, og vi kan nesten garantere håndballmagi fra Anna Vyakhireva, Jamina Roberts, Katrine Lunde og alle de andre Vipers-jentene.

ALLE UNDER 18 ÅR KOMMER INN SOM BARN TIL DENNE KAMPEN. VELG «BARNEBILLETT» I BILLETTSYSTEMET VÅRT