Ny helg med Champions League-magi i Aquarama – Vipers

Ny helg med Champions League-magi i Aquarama

Lørdag kveld kommer Aquarama til å være pyntet til fest igjen. MKS Zaglebie Lubin kommer på besøk fra Polen, og Vipers-jentene, som er i stigende form, kan ta sin fjerde seier på fem CL-kamper etter hjemmetapet mot Metz. Med seier i lørdagens kamp vil playoffplassen i praksis være sikret, og så fort jentene har kommet dit kan hva som helst skje.

Jeg håper det blir en kamp gøy kamp med mye løping og høyt tempo. Selv om Lubin har slitt litt vet vi at vi må være 100% skjerpet og klare uansett hvem som står på motsatt banehalvdel.

Sunniva Amalie Næs Andersen

Det polske laget har slitt voldsomt i årets Champions League-turnering og står foreløpig uten ett eneste poeng. De har vært med i noen jevne kamper, men de har så langt ikke klart å omsette det til tellende resultat. I det motsatte oppgjøret i Polen vant Vipers 20-34 etter en overbevisende forestilling. I den kampen var både Anna Vyakhireva og Katrine Lunde i fyr og flamme. Vyakhireva leverte ni scoringer, mens Lunde sto med over 50% på den offisielle statistikken.

Billettsalget til kampen i Aquarama tikker jevnt og trutt, og det er gøy å se at så mange møter opp og støtter laget! Dersom du ikke har sikret deg din billett enda anbefaler vi at du gjør det med en gang.

Kampen mot Zaglebie Lubin har avkast klokken 18:00, og kan sees på handball-kanalen.tv og PlutpTV dersom ikke du har mulighet til å møte opp i Aquarama.