Molde gjester Aquarama på Valentinsdagen – Vipers

Molde gjester Aquarama på Valentinsdagen

Etter en overraskende svak første halvdel av sesongen har Molde våknet litt til liv de siste kampene. Med to seiere på de siste tre forsøkene, der tapet kom borte mot Larvik i en tett kamp, har Tor Odvar Moens jenter vist at storformen er i anmarsj og at de er et lag som må tas på alvor.

Med spillere som Christine Karlsen Alver, Sherin Obaidli, og Celina Vatne er det ingen tvil om de offensive kvalitetene laget fra Rosenes by innehar. Karlsen Alver ligger på en foreløpig 2. plass på toppscorerlista i Rema 1000-ligaen med sine 121 mål. Det gir et snitt på nesten syv scoringer pr kamp, og vitner om en spiller som er ekstremt målfarlig.

På Valentinsdagen kan du ta med daten din og se Jana Knedlikova og Tuva Ulsaker Høve briljere på høyrekanten
Foto: Terje Refsnes

Forrige seriekamp mot Tertnes var en virkelig tålmodighetsprøve for de rosa superjentene. I 50 minutter stanget de mot det som virket som en ugjennomtrengelig vegg, men til slutt viste laget karakter og styrke da de dro i land sin 18. topoenger denne sesongen. Mot FTC Rail Cargo Hungaria på lørdag viste jentene sin kvalitet da de vant åtte mål borte mot finalemotstanderen i forrige sesongs turnering.

BILLETTER TIL KAMPEN KJØPER DU HER

Vipers’ toppscorer denne sesongen er Tuva Ulsaker Høve med 70 scoringer. Anna Vykahireva, Lois Abbingh, og Jamina Roberts er spillerne som følger nærmest. Noe som er ekstra hyggelig er at alle utespillerne har notert seg på scoringslista denne sesongen, og kun Katrine Lunde og Julie Stokkendal Poulsen mangler nettkjenning. Kanskje får vi en ny målvaktsscoring i morgen?

Kampen mot Molde spilles på Valentinsdagen, og sammen med DNB tilbyr vi billetter til kun 100,- i hele arenaen. Vi anbefaler å ta med daten din på kamp i Aquarama for å oppleve verdensklassehåndball!