Velkommen Silje Solberg-Østhassel – Vipers

Velkommen Silje Solberg-Østhassel

Det er noen spillere som ikke trenger noen videre introduksjon, og hun vi presenterer i dag havner definitivt i den kategorien. Silje Solberg-Østhassel har vunnet alt som vinnes kan, hun har spilt haugevis av landskamper for Norge, og har vært en av verdens beste målvakter i en årrekke. Fra sesongen 2024/25 kommer hun til å vokte buret for Vipers Kristiansand, og kommer til å utgjøre en formidabel duo sammen med Katrine Lunde. 

Silje Solberg-Østhassel kommer til Vipers Kristiansand fra Györ og har skrevet under på en kontrakt som strekker seg til sommeren 2027.

Velkommen til oss, Silje! Hva tenkte du da interessen fra Vipers Kristiansand ble kjent? 

Først og fremst var jeg veldig glad for at den interessen var der, og at jeg kunne ha muligheten til å komme hjem til Norge og fortsatte spille på det aller høyeste nivået.

Hvorfor var det å komme hjem til Norge riktig steg på karriereveien nå?

Etter ti år i utlandet for meg og min familie, så er dette det perfekte tidspunktet å komme hjem på. I tillegg satser Vipers Kristiansand knallhardt, og har vunnet Champions League tre år på rad, så dette er overhode ingen nedtrapping. Det føles egentlig tvert om, og det føles unikt å kunne kjempe om de største titlene i sitt eget hjemland.

Vi kommer ikke utenom deg og Katrine og den duoen dere kommer til å utgjøre. Hvordan blir det å få Katrine som lagvenninne på klubblaget i tillegg til på landslaget?

Jeg syns vi samarbeider utrolig godt på landslaget, og jeg gleder meg til å kunne jobbe med Katrine hver eneste dag også. Hun er en spiller som fryktes av alle skyttere i hele verden, og jeg vet at jeg har mye jeg kan lære av henne. Forhåpentligvis kommer vi til å utfylle hverandre på en god måte.

Til sist, har du noen ord til Vipers-supporterne?


Jeg gleder meg enormt til å bli en del av familien deres, og jeg gleder meg til vi sees i august!

Tusen takk til Skanbatt, som har vært en viktig bidragsyter, for at dette skulle bli mulig.
Se www.skanbatt.no