Jeg gleder meg veldig -Kjerstin Boge Solaas – Vipers

Jeg gleder meg veldig -Kjerstin Boge Solaas

Det ble i dag klart at Kjerstin Boge Solaas fullfører sesongen i Vipers Kristiansand etter at hun ble fristilt fra kontrakten med Byåsen før jul. Siden da har Boge Solaas trent med Vipers Kristiansand, og har gjennomgått en opptrening etter en kneskade. Nå er hun fit for fight, og hun kommer forhåpentligvis til å sette sitt preg på de rosa ut sesongen.

Kjerstin! Endelig er du offisielt Vipers-spiller. Hvordan føles det å sitte her i den rosa drakta?

Først og fremst er det utrolig spennende. Jeg gleder meg veldig. Det begynner å bli en stund siden sist kamp jeg spilte, så jeg småtripper litt og kan nesten ikke vente til å være i kampsituasjon igjen.

Ja, for du har vært i Kristiansand en stund nå, og du har trent med laget i noen uker. Hvordan har det vært å komme til en ny by og et nytt lag?

Heldigvis kjenner jeg mange her fra før av, og resten av gjengen har vært utrolig imøtekommende og hyggelige. De har tatt meg veldig godt imot, så det har gått kjempefint. Kristiansand er en veldig fin by. Det har skuffet meg litt at det har vært snø nesten hver dag siden jeg kom hit ettersom jeg trodde jeg kom til palmekysten, men jeg har troa på at det blir bra, ler Boge Solaas.

Hva med det fysiske? Hvordan står det til med kne og opptrening?

Det går egentlig veldig bra, og det har gått bra lenge. Jeg har vært med og trent for fullt og kneet kjennes bra ut. Jeg kan bidra for fullt når Tomas finner ut at det behøves.

Vet du hva slags rolle du er tiltenkt enda?

Min rolle blir som et tilskudd til bakspillerrekka. Det er ekstremt mange gode spillere i Vipers Kristiansand, så det blir nok i hovedsak å bidra i korte perioder. Naturligvis ønsker jeg å spille masse, men jeg må nok innse at jeg er backup.

Jeg liker utrolig godt å spille i forsvar, også syns jeg selv at jeg har et bra skudd som jeg håper at jeg kan komme inn å bruke.

Og hvordan blir det å løpe ut i Aquarama med den rosa drakta

Det blir skikkelig kult. Jeg har kun spilt bortekamper her, og selv da har det vært veldig god stemning selv om jeg har kommet med et lag som har slitt litt nede på tabellen. Nå har jeg vært til stede på et par Champions League-kamper, og det har vært utrolig moro. Det er et bra trykk i hallen, og vi føler virkelig på støtten vi får.

Vi ønsker Kjerstin velkommen og gleder oss til å se henne i aksjon!