Vipers supplerer spillertroppen med Kjerstin Boge Solaas fra Byåsen for våren 2024. – Vipers

Vipers supplerer spillertroppen med Kjerstin Boge Solaas fra Byåsen for våren 2024.

Vi er veldig takknemlige for at vi får muligheten til å styrke stallen i siste halvdel av sesongen. Det ville aldri kunnet la seg gjøre dersom ikke eksterne støttespillere hadde valgt å dekke utgiftene i forbindelse med Kjerstins overgang til Vipers Kristiansand. Hun kommer på en gratis overgang, og kostnadene blir dekket av eksterne støttespillere i kontraktsperioden.

Kjerstin var i sin tid den yngste spilleren som ble tatt ut i en norsk landslagstropp. Hun har vært plaget av skader, og har jobbet hardt for å komme tilbake på det nivået hun har vist i høst. Kjerstin er tenkt en rolle med å styrke midtforsvaret, og samtidig gi oss en ekstra bakspiller.

Kampprogrammet i vårsesongen er tettpakket og vi ønsker igjen å takke våre støttespillere for muligheten til å tilknytte en kapasitet som Kjerstin.

Hennig-Olsen Is blir Kjerstins spillersponsor.