Vi har gleden av å presentere Nina Koppang som ny Vipersspiller fra sommeren 2024

 – Vipers

Vi har gleden av å presentere Nina Koppang som ny Vipersspiller fra sommeren 2024Nina, som er et av de største talentene i svensk håndball, har skrevet en 3 års kontakt med Vipers Kristiansand. Nina er en 21 år høyreback og spiller i dag for IK Sävehof. Hun har i ung alder allerede internasjonal erfaring både på klubb- og landslagsnivå. IK Sävehof er i gruppe A i årets Champions League hvor Koppang står notert med 46 mål så langt.

Jeg er utrolig glad for å ha skrevet under for Vipers Kristiansand. Inntrykket jeg har av klubben er helt fantastisk, og jeg tror det er et miljø der jeg virkelig kan få utvikle meg som håndballspiller. Prestasjonene klubben har gjort de siste sesongene har vært kjempeimponerende, og jeg ser virkelig frem til å spille i rosa de neste sesongene.

Nina Koppang

Hun fikk debut på A-landslaget tilbake i 2021 og har spilt 22 A-landslagskamper for Sverige. Under VM i desember ble Nina nominert til prisen som beste spiller under 21 år.


Vi gleder oss veldig til å se Nina Koppang i rosa etter sommerpausen!