Benedicte Løyland gir seg som daglig leder i Vipers Kristiansand etter sesongen – Vipers

Benedicte Løyland gir seg som daglig leder i Vipers Kristiansand etter sesongen

Benedicte Løyland har meddelt klubben at hun ønsker å gi seg som daglig leder i Vipers Kristiansand etter sesongslutt 31. mai 2024.

Benedicte har stort hjerte for klubben og hun har lagt ned en formidabel innsats siden hun startet i august i fjor.

Benedicte sier følgende:

Det har ikke vært en enkel avgjørelse. Jeg er svært takknemlig for å ha fått lov til å lede klubben dette året. Året har gitt store oppturer, Champions League gull i Budapest, NM gull og nå gode sjanser for nytt seriegull. Det har også vært store utfordringer med økonomi, men nå er vi heldigvis over den verste kneika takket være en enorm innsats fra flere. Dette har vært en fantastisk, men altoppslukende jobb. Det er ikke sikkert denne avgjørelsen er lett å forstå for alle som sitter utenfor, men jeg kjenner meg selv godt, og jeg har respekt for den innsatsen jobben krever. Og da vet jeg også når tiden er inne for å gi seg, og det er det etter denne sesongen er over, sier Benedicte.

Hun mener Vipers nå har alle muligheter til å bygge et enda sterkere merkenavn, både på og utenfor banen.

– Jeg ønsker det beste for klubben, de ansatte, frivillige, samarbeidspartnere og alle med hjerte i og for klubben, og takker for den fantastiske tiden jeg har hatt i Vipers, legger hun til. – En spesiell takk til alle de fantastiske damene på laget som har levert på aller høyeste nivå i den svært krevende tiden vi har vært igjennom.

Styreleder Rune Nomeland sier følgende om situasjonen: – For klubben er det selvsagt beklagelig å miste vår daglige leder etter bare ett år, men vi har respekt og forståelse for avgjørelsen. Dette har vært et svært krevende år. Jeg er veldig fornøyd med at klubben nå er i en sterkere posisjon enn noen gang tidligere. Alle i og rundt klubben har stilt opp på en fantastisk måte. På vegne av styret og resten av klubben er vi dypt takknemlige for den enorme innsatsen Benedicte har lagt ned for klubben og vi ønsker henne all mulig lykke til videre. Styret vil nå igangsette en prosess for å ansette ny daglig leder og komme tilbake med informasjon om dette så snart ny daglig leder er ansatt.