Mia Emmenegger spiller i rosa fra 2024/25! – Vipers

Mia Emmenegger spiller i rosa fra 2024/25!

Den sveitsiske høyrekanten Mia Emmenegger har signert på en toårskontrakt med Vipers Kristiansand. 2005-modellen kommer fra den sveitisiske klubben SPONO Eagles som denne sesongen deltok i kvalifiseringen til EHF European League. 

Jeg kjempespent på å gyve løs på dette nye eventyret, og på det neste steget i karrieren min. Jeg føler selv at jeg har utviklet meg fint både hos SPONO Eagles og på det sveitsiske landslaget. Da jeg besøkte Kristiansand fikk jeg et kjempegodt inntrykk av både klubben og byen, og jeg gleder meg så mye til å bli en del av Vipersfamilien og å representere en så suksessrik klubb som Vipers Kristiansand.

Mia Emmenegger

Til tross for sine unge alder har Mia allerede rukket å representere Sveits 26 ganger, og hun er en viktig del av troppen som er direktekvalifisert til EM2024 ettersom Sveits er et av vertslandene.

Vi gleder oss til å se Mia ikle seg den rosa drakta fra og med neste sesong!