Nytt oppgjør i Rema 1000-ligaen – Vipers

Nytt oppgjør i Rema 1000-ligaen

Timålsseieren over Storhamar på søndag var den perfekte oppladningen til en travel uke for Vipers-jentene. Allerede onsdag tar jentene turen til Oslo og Oppsal Arena for å møte et hjemmelag som har gjort en fin figur så langt i Rema 1000-ligaen. 7. plassen de blåkledde ligger på i skrivende stund er godt nok til en sluttspillplass dersom det fortsatt er tabellplasseringen etter at grunnserien er over.

Mina Hesselberg er i kjempeform om dagen, og gleder seg til kampen mot Oppsal
Foto: Martine S. Alvær

I forrige serierunde ble Larvik et lite nummer for store for Oppsal, men et femmålstap borte i Jotron Arena lar seg definitivt høre. I den kampen var Hanna Gåsvær Oppsals store spiller. Bakspilleren leverte syv scoringer og fire målgivende pasninger. I tillegg til Gåsvær satt Kristin Eiriksson seks baller i nettet, og ble kåret til lagets beste spiller. Det er dog verdt å merke seg at Karoline Lund er lagets toppscorer med totalt 123 mål, mens Eira Aune har notert seg for 117 scoringer.

Det var deilig å slå Storhamar, og jeg tror det gir en god inngang til kampen på onsdag. Vi tar med oss det gode fra kampen på søndag og kan bygge videre på det.

Jeg tror det blir en god kamp mot Oppsal. Vi er klar for å dra til Oslo å gi alt. Det bli viktig for oss å sette et godt forsvar, gi oss selv muligheten til å løpe, og å spille hverandre gode.

Mina Hesselberg

Vipers kommer som sagt fra en flott seier over Storhamar, og på tirsdagens trening var det en tent gjeng som forberedte seg til onsdagens kamp. Tomas Hlavaty kunne melde om en mer eller mindre kampklar tropp, der det kun er de langtidsskadde spillerne som er utilgjengelige. Ekstra spennende blir det kanskje å følge Mina Hesselberg mot Oppsal. Venstrekanten gjorde en fantastisk kamp mot Storhamar, og hun håper å fortsette det gode spillet.

I dag var det en god trening! Vi måtte tilpasse den litt til situasjonen vi er i, men vi er 100% fokusert på kampen mot Oppsal. Det er et lag som liker å løpe, og som liker å spille håndball. Jeg håper de kommer til å gjøre det samme mot oss. Det blir viktig for oss å stoppe samarbeidet mellom linjespilleren og bakspillerne, og vi er helt nødt til å være mer effektive i angrepsspillet vårt.

Tomas Hlavaty

Kampen mot Oppsal har avkast klokken 18:00 og kan følges på TV2s plattformer.