Tuva Ulsaker Høve tar to nye år i Vipers Kristiansand! – Vipers

Tuva Ulsaker Høve tar to nye år i Vipers Kristiansand!

Etter at Mina Hesselberg satte penn til papir på sin forlengelse forrige uke er det bare på sin plass at vi følger opp med Tuva Ulsaker Høve i dag. 23 år gamle Høve kom til Vipers Kristiansand sommeren 2021, og siden da har hun etablert seg på rekruttlandslaget, og hun har blitt en viktig del av teamet som utgjør høyrekanten i Vipers.

Jeg føler at det er et godt valg. Vipers Kristiansand er en fin klubb der jeg har mulighet til å utvikle meg, og det er en klubb jeg trives utrolig godt i.

Nå blir det plutselig fem år i Kristiansand, men jeg trives kjempegodt. Jeg trives godt med jentene, med byen, med supporterne og Vipersfamilien. Hele pakka er fantastisk for meg.. Det er en trygg og god klubb å være i.

Tuva Ulsaker Høve

Denne sesongen har Tuva tatt ytterligere steg, og hun har etablert seg som en fantastisk god nummer to til Jana Knedlikova. Faktisk har hun spilt så mye at hun per dags dato står som Vipers’ toppscorer i Rema 1000-ligaen med 87 scoringer. Hun noterte seg også for 21 scoringer på veien mot NM-gullet. Det har også blitt 10 scoringer i Champions League for trønderen.

Vi er utrolig glade for at Tuva Ulsaker Høve fortsetter karrieren sin på Sørlandet, og vi ser frem til mange fine år i den rosa drakta.

Tuva har blitt kåret til Vipers’ beste spiller ved flere anledninger denne sesongen. Her fra en kamp i fjor høst.
Foto: Martine S. Alvær