Det nye styret i Våg Håndbalklubb er klart! – Vipers

Det nye styret i Våg Håndbalklubb er klart!

Under dagens årsmøte i Våg Håndballklubb ble det valgt et helt nytt styre. Vi vil takke Rune Nomeland, Morten Jørgensen, og Ole Terje Kristensen for deres innsats.

Vipers.no har fått en kommentar fra alle medlemmene i det nye styret om hvorfor nettopp de har lyst til å bruke sin fritid på håndballklubben vår.

STYRELEDER

Peter Gitmark – rådgiver i Hill & Knowlton.

Jeg er stolt av å bli en del av Vipers Kristiansand. Sportslig har laget over tid prestert helt ekstraordinært! Jeg ser frem til å bygge merkevaren Vipers videre regionalt, nasjonalt og internasjonalt.

NESTLEDER

Hanne Nyborg Watts – Ansatt i Arendals Fossekompani som VP kommunikasjon og bærekraft.

Med stor interesse for håndball er det en glede å bli del av styret i verdens beste håndballklubb. Jeg er frem til å samarbeide for å styrke klubben og engasjere enda flere lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

STYREMEDLEMMER

Ida Andersen – Siviløkonom. Jobber i dag med ansvar for økonomi i næringsklyngen GCE NODE.

Det blir både givende og utfordrende å ta del i Vipers som styremedlem. Jeg beundrer hvordan klubben i mange år har hatt enorm sportslig suksess både nasjonalt og internasjonalt. Jeg håper det nye styret kan være med å legge til rette for at denne suksessen kan fortsette. Jeg gleder meg!

Jan Erik Eldor – Konserndirektør Å Energi.

Jeg har spilt håndball siden jeg var liten, og jeg brenner veldig for sporten. Til daglig jobber jeg som Konserndirektør i Å Energi, og jeg håper å kunne trekke erfaringer fra den jobben inn i styrearbeidet.

Morten Løvø – Prosjektleder PST Sportsanlegg .

Jeg har et stort hjerte for klubben etter mange år som ansatt. Etter 3 år på utsiden blir det utrolig spennende å kunne bidra igjen.

Sanne Bak-Pedersen – Grafisk designer hos Agder fylkeskommune

Etter 6 år i klubben som spiller, og 2 år som styremedlem, har Vipers Kristiansand en særlig plass i mitt hjerte. Det er utrolig flott å se den familien som er bygget opp i Vipers. Jeg har veldig lyst til å bidra på den reisen klubben nå skal på både sportslig og organisatorisk.

Katrine Lunde – Målvakt for Vipers Kristiansand.

Klubben skaper fantastiske sportslige resultater samtidig som klubben skal utvikles videre. Det har jeg lyst til å være med på, og jeg vil bidra med min erfaring fra topphåndballen gjennom flere år.

Rita Nøvik – Frivilligrepresentant.

Som de frivilliges representant er min jobb å fremme deres sak i styret. Jeg er utrolig stolt av å være en del av Vipersfamilien, og å kunne løfte interessene til alle i den store familien vi har blitt.

VARAREPRESENTANT

Åsmund Mjåland – Advokat i Advokatfirma Wigemyr & Co i Kristiansand.

Jeg har lang erfaring fra politikk, herunder to perioder i kommunestyret i hhv. Marnardal og Lindesnes og er også visepresident i Norges Røde Kors. – Jeg håper å kunne bidra med min erfaring og kunnskap inn et slikt styre. Jeg har ingen erfaring fra idretten, men jeg håper det kan være min styrke i det viktige arbeidet som klubben skal ta fatt på.