Flere Vipers-spillere på landslagsoppdrag – Vipers

Flere Vipers-spillere på landslagsoppdrag

Denne uka er hele 11 Vipers-spillere på forskjellige landslagsoppdrag. Syv spillere er med sine respektive A-landslag, tre spillere er med Norges rekruttlandslag, mens Tuva Pharo skal på treningssamling med LK04 i Skien.

Norge A:

To av de rosa superjentene er tatt ut i Thorir Hergeirssons tropp til kampene mot Ungarn og Sveits, samt den påfølgende treningssamlingen i Ungarn. Både Katrine Lunde og Sunniva Amalie Næs Andersen får muligheten til å vise seg frem. Kommende Vipers-spiller Silje Solberg-Østhassel er også i den norske troppen.

Sunniva Amalie Næs Andersen er ei av to jenter som reiser på landslaggsamling med Norge
Foto: Martine S. Alvær

Sverige A:

Både Jamina Roberts og Sofie Börjesson reiser med Sverige til Færøyene for å spille EM-kval. Börjesson er debutant i den svenske troppen, og vi gratulerer Sofie med muligheten til å spille med flagget på brystet. Etter den kampen reiser Sofie hjem, mens Jamina blir igjen og deltar både i EM-kvalifiseringskampen mot Luxemburg og i OL-kvalen som spilles i Ungarn uka etter mot Japan, Ungarn, og Kamerun.

Sofie Börjesson kan få landslagsdebuten sin den kommende uka.
Foto: Martine S. Alvær

Spania A:

I den spanske troppen finner vi både Lysa Tchaptchet og Paula Arcos. Ambros Martin har tatt ut en stor tropp til EM-kvalifiseringskampene mot Litauen og Aserbajdsjan, i tillegg til den påfølgende OL-kvalifiseringen. Hvor mange kamper Tchaptchet og Arcos skal delta i er ikke kjent enda.

Lysa Tchaptchet har vært en viktig brikke i Spanias landslag lenge. Nå har hun fått med seg lagvenninne Paula Arcos på landslaget!
Foto: TerJe Refsnes

Norges rekruttlandslag:

De norske rekruttjentene skal til Polen og spille to kamper mot et polsk landslag. Tuva Ulsaker Høve, Mina Hesselberg, og Martine Kårigstad Andersen skal alle spille med flagget på brystet.

Tuva Høve skal på landslagssamling med Norges rekruttjenter
Foto: Hans Lie

Norge LK04:

Norges juniorjenter møtes i Skien til en treningssamling, og her finner vi Tuva Pharo. Tuva har vært en del av LK04 omtrent siden oppstarten, og er en naturlig del i troppen.