Jamina Roberts forlenger med Vipers Kristiansand – Vipers

Jamina Roberts forlenger med Vipers Kristiansand

For to år siden kom Jamina Roberts til Kristiansand. I hennes første sesong var hun med å vinne alt som vinnes kan, og denne sesongen har startet på best mulig måte med gull i både NM og i Rema 1000-ligaen. Nå tar Jamina Roberts to nye sesonger i den rosa drakta!

Denne sesongen har svensken vært en viktig brikke i laget, og hun har notert seg for bøttevis med scoringer. I Champions League har det blitt 59 fulltreffere, mens det i Rema 1000-ligaen har blitt 79 nettkjenninger for 33-åringen.

Foto: Hans Lie

Da jeg kom til Kristiansand hadde jeg forventninger om at dette var en fantastisk klubb både sportslig og sosialt, og det er to ting jeg virkelig har fått bekreftet i de to sesongene jeg har tilbrakt her. Jeg trives utrolig godt i byen og i gruppa, og dette er en helt naturlig plass å fortsette karrieren min. Jeg gikk til Vipers for å vinne, og det er også en av grunnene til at jeg forlenger kontrakten.

Fjorårssesongen var en drøm, og det å få være med å oppleve, og bidra til at vi vant alt som var mulig å vinne har virkelig gitt blod på tann. Det er en følelse jeg har lyst å kjenne på igjen, og jeg håper virkelig at vi kan klare det.

Jamina Roberts

Vi er utrolig glade for at Jamina Roberts fortsetter hos oss, og vi gleder oss til å se henne på parketten i Aquarama også de neste årene.