Vipers Topphåndball AS har fått nytt styre – Vipers

Vipers Topphåndball AS har fått nytt styre

Denne uka avholdt Vipers Topphåndball AS sitt årsmøte, og der ble det valgt inn flere nye i styret. Vi takker for innsatsen til dem som trakk seg etter denne perioden, og ønsker velkommen til det nye styret!

STYRELEDER

Anders Iglebekk – Daglig leder i Tolvte Mann

Vipers er et av de største internasjonale merkevarene vi har i regionen, og det er med stor glede å kunne ta del i det videre arbeidet med å videreutvikle dette. Selv har jeg bakgrunn som spiller, trener og dommer innen håndball, og har hatt stor glede av å følge Vipers igjennom mange år, blant annet som representant for Palmesus da de var hovedsponsor.

NESTLEDER

Thomas Warp Ulriksen – Regional Salgssjef Mesterbakeren og avtroppende styreleder

Etter noen utfordrende måneder med krevende prosesser ser jeg virkelig frem til å få jobbe videre med nye og dyktige mennesker. Når man har kommet tett på klubben, så får man virkelig se hvilken enorm betydning den har for veldig mange og hvilke formidable ringvirkninger dette gir. Det brenner jeg for å ivareta og bygge videre. Jeg gleder meg til å få være med å utvikle merkevaren Vipers Kristiansand og skape synergier lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Sammen skal vi skape en robust klubb.

Når man har kommet tett på klubben, så får man virkelig se hvilken enorm betydning den har for veldig mange og hvilke formidble ringvirkninger dette gir. Det brenner jeg for å ivareta og bygge videre. Jeg gleder meg til å få være med å utvikle merkevaren Vipers Kristiansand og skape synergier lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Sammen skal vi skape en robust klubb.

STYREMEDLEMMER

Sonja Wåland – GoNorway

NorgesEnergi har vært stolt hovedsponsor i 9 år og vi har hatt stor glede av å være en del av Vipers. Det var derfor ikke vanskelig å si ja da jeg ble spurt. Med min bakgrunn som sponsorsjef i NorgesEnergi og landslagstrener i Norges Badmintonforbund ønsker jeg å ha sterkt fokus på hvordan Vipers videreutvikler og integrerer spons. og partnerskap ytterligere. Jeg opplever at Vipers har høye ambisjoner fremover og jeg ser frem til å bidra til realiseringen av denne.

Eirik Benham – Økonomisjef i Palmesus

Har stor interesse for sport og kultur og lar meg engasjere av mulighetene og utfordringene klubben har foran seg. Ser virkelig frem til å bli en del av Vipers for å kunne bidra i en spennende periode. Klubbens sportslige prestasjoner er enormt imponerende, og ambisjonen er å tilrettelegge for at suksessen får fortsette fremover.

Hege Nevestad – Daglig leder i Visit Sørlandet

Jeg er utrolig stolt over Vipers og hva laget har prestert gjennom mange år. Håndball har alltid vært veldig viktig for meg og det blir gøy å kunne bidra og støtte klubben videre.

Jan Erik Kittelsen – Salgssjef N.Timenes&Søn

Jeg gleder meg veldig til å jobbe med Vipers igjen. Etter flere år på sidelinjen, så blir dette kjempespennende.