Endelig håndballkamp igjen! – Vipers

Endelig håndballkamp igjen!

I kveld kommer Fredrikstad på besøk til Kristiansand og Aquarama for denne sesongs siste hjemmekamp i Rema 1000-ligaen. De rosa superjentene skal hedres med medaljer og med kake, og vi ser frem til en fin kveld sammen med våre fantastiske fans!

Den forrige kampen Vipers-jentene spilte var borte mot Larvik 23. mars. Siden da har mange av spillerne vært på landslagsoppdrag, og det har forhåpentligvis også blitt tid til litt hvile inn mot sesongens store høydepunkter. Etter kveldens kamp mot Fredrikstad gjenstår kun en bortekamp mot Follo til helgen før sluttspillet starter opp. I tillegg venter kvartfinalen i Champions League allerede neste helg.

Det var god stemning på banen etter den forrige seriekampen der Vipers-jentene feiret seriemesterskapet sammen med fansen. Her Silje Waade sammen med supporterne.
Foto: Simen Aas

Fredrikstad har gjort en flott sesong i Rema 1000-ligaen, og ligger foreløpig på en 4. plass. Larvik ligger poenget bak, så Østfoldingene har alt å spille for i de to kampene som gjenstår av grunnserien. Sluttspillplassen er dog sikret for Elias Mar Halldorsson og jentene hans. Deres toppscorer denne sesongen er Julie Hulleberg. Hennes 130 nettkjenninger er tre mer enn Karoline Syversen som følger på plassen bak.

Siste seriekamp i Aquarama. Vi har allerede vunnet serien og kampen betyr ikke så mye sånn sett, men vi ønsker å vise oss fra vår beste side og brukek ampen som god trening inn mot det viktige som kommer fremover. Det er en stund siden vi spilte sammen sist, så i morgendagens kamp må vi bruke tida godt på å finne relasjonene igjen og få flyt både offensivt og defensivt. Målet for kampen er naturligvis å vinne, og å kunne feire gullet med våre fantastiske supportere i Aquarama.

Marta Tomac

At Tuva Ulsaker Høve blir Vipers’ toppscorer virker ganske sikkert. Høyrekanten har funnet nettmaskene 101 ganger, mens Lois Abbingh, som er nummer to på lista, har satt ballen i mål 88 ganger. Ulsaker Høve har vært sikkerheten selv i serien både fra kantposisjon og fra 7-metersmerket. Hun ble også belønnet med en ny kontrakt tidligere i vår.

Etter kampen mot Fredrikstad blir det både medaljeseremoni, kakefeiring, og mulighet for selfier og autografer. Vi håper nettopp du vil tilbringe kvelden samme med oss i Aquarama! Vi minner også om at det allerede nå går an å sikre seg billetter til den første kvartfinalen i sluttspillet. Billetter til begge kampene kjøper du ved å klikke på banneret under