Siste serierunde står for tur – Vipers

Siste serierunde står for tur

Etter å ha scoret 895 mål, sluppet inn 632 mål, og tatt 50 poeng av 50 mulige, har vi kommet til siste serierunde i Rema 1000-ligaen. Vipers Kristiansand har levert en enestående sesong så langt, og i kveld kan perfeksjon oppnås dersom Follo slås i Stil Arena. De rosa er på vei østover, og kampen har avkast klokken 18:00

Tomas Hlavaty har tatt med seg en tilnærmet full tropp for å møte laget som ligger nest sist i Rema 1000-ligaen etter 25 serierunder. Den posisjonen er befestet for kveldens hjemmelag, og de rødkledde må belage seg på et kvalifiseringsoppgjør mot laget som blir nummer to i 1. divisjon.

Tuva Ulsaker Høve er Vipers’ toppscorer i Rema 1000-ligaen. 109 ganger har trønderen plassert ballen i motstanderens nett.
Foto: Simen Aas

I kamptroppen til hjemmelaget finner vi en gammel kjenning. Jeanett Kristiansen har hatt to perioder i Vipers, og hun var en stor favoritt blant publikum i Aquarama. I det motsatte oppgjøret, som ble spilt i november, vant til slutt Vipers 39-30 etter å ha ledet 22-13 ved halvtid. I den kampen ble Silje Waade kåret til Vipers’ beste spiller, mens det var Mina Hesselberg som ble toppscorer mot gamleklubben sin etter 8 fulltreffere.

SIKRE DEG BILLETTER TIL DEN FØRSTE KAMPEN I SLUTTSPILLET ALLEREDE NÅ

Bortelaget har som nevnt hatt en tøff sesong, men Eline Oslands retur fra dansk håndball har vært en stor suksess. Osland ble toppscorer for Follo i Aquarama i fjor høst, og hun er også lagets toppscorer totalt i Rema 1000-ligaen med 113 nettkjenninger. Anette Sundfær Johnsen følger nærmest med sine 96 scoringer.

Kampen i Stil Arena har avkast klokken 18:00 og du kan se den på TV2Play.