Ubeseiret! – Vipers

Ubeseiret!

I sesongens siste seriekamp hadde de rosa superjentene tatt turen til Follo for å møte et hjemmelag som før kampen lå nest sist i Rema 1000-ligaen. Vipers Kristiansand kunne, med seier, sikre sin 26 seier på rad og med det gå ubeseiret gjennom en hel sesong.

Det ble kantspillernes aften i den første omgangen. Både Sunniva Amalie Næs Andersen og Jana Knedlikova leverte mange scoringer i åpningen, og etter et kvarter ledet de rosa med 6-13 og det så veldig lyst ut for Vipers-jentene.

Inn mot pause holdt ledelsen seg ganske stabil for bortelaget, og ved halvtid ledet Vipers med 11-19 etter at Marta Tomac hadde satt omgangens siste ball i nettet. Etter pause var det et helt annet hjemmelag som kom på banen, og forspranget minket raskt.

Jeg syns det var en god kamp! Vi trenger å trene, og Follo var gode og prøvde virkelig å gjøre det vanskelig for oss. Vi kunne kanskje ha scoret flere mål, men det var viktig å få en kamp i beina og finne flyt.

Tomas Hlavaty

Anført av Andrea Landås Gabrielsen, Mirela Gjikokaj, og Anette Sundfær Johnsen kom Follo nærmere og nærmere. I tillegg begynte June Cecilie Krogh å stoppe forsøkene fra Vipers-jentene. Etter 20 minutter spilt av den andre omgangen hadde forspranget minket til fem på 23-28, men det så ikke ut som noen i Vipers-delegasjonen var spesielt bekymret av den grunn.

BILLETTER TIL SLUTTSPILLET KJØPER DU HER

I de siste minuttene skrudde de rosa til skruen litt igjen, og forspranget økte plutselig fort igjen. Da Follo tok timeout snaue tre minutter før slutt hadde ledelsen strekt seg til 26-34 etter en veldig flott Vipers-periode.

Til slutt hadde de rosa naturligvis kontroll på kampen, og foran en 10-15 tilreisende Vipers-supportere kunne laget feire en sesong som ubeseiret. Sluttresultatet ble  Smått utrolige 26 seiere på 26 kamper, og luka ned til Storhamar ble til slutt på 6 poeng etter en maktdemonstrasjon av en sesong.