Praktisk info Vipers Kristiansand – Györi Audi ETO KC – Vipers

Praktisk info Vipers Kristiansand – Györi Audi ETO KC

Til helgen er det endelig duket for kvartfinalen i Champions League. Györi Audi ETO KC kommer på besøk til UTSOLGT oppgjør i Aquarama, og her kan du finne all praktisk informasjon angående kampen.

Publikum:

Aquarama er HELT utsolgt til denne kampen. Det betyr nesten 2000 mennesker og vi er avhengig av deres hjelp for at gjennomføringen skal gå smertefritt.

-Møt opp tidlig! Dørene i Aquarama åpner klokken 17:00. Kom tidlig for å se verdens beste håndballspillere varme opp fra 17:15
-Ha billetten din klar for scanning ved innslipp. Dersom du valgte å få billetten tilsendt via Mail finner du frem strekkoden på forhånd. I appen finner du billetten din under «mine kjøp».
-Følg vaktenes anvisninger både i foajeen og ved tribunene.

Vi arrangerer pre-match event for alle med billett til kampen. Les mer og kjøp billett her: https://vipers.no/2024/04/19/pre-match-pa-hartmanns-brygge/

Media:

Skrivende media søker om akkreditering ved å sende en E-post til akkreditiering@vipers.no. Søkende media oppgir fullt navn, Mail, telefonnummer, arbeidsgiver, og rolle i søknaden. Kopi av pressekort skal vedlegges søknaden.

Annen media (radio, TV, podcast osv) MÅ søke EHF direkte om akkreditering. Fristen for å søke er tre dager før kampen, og gjøres online på EHF sin akkrediteringsportal: https://accreditation.ehf.eu. For hjelp med dette må EHF kontaktes på mediaTV@ehfmarketing.com.

Inngang for pressen er gjennom den oransje dobbeldøra i foajeen.

Mixed zone etter kampen blir inne på styrkerommet i samme ende av hallen som dere kom inn.

Pressekonferansen gjennomføres i 2. etasje i Aquarama et kvarter etter kampslutt. Hit kommer begge lags trenere, og en spiller fra hvert lag og er tilgjengelige for spørsmål.