Sluttspillet starter her! – Vipers

Sluttspillet starter her!

I kveld gjester Gjerpen Aquarama til den første kvartfinalen i best av 3-serien. Etter å ha vunnet 26 av 26 mulige kamper i Rema 1000-ligaen er Vipers Kristiansand på jakt etter enda et gull.

Gjerpen fra Skien er et lag med stolte tradisjoner, og etter opprykket leverte laget en flott sesong i 2023/24. Til slutt endte de rødkledde på en 8. plass, og var med det siste lag inn i sluttspillet. 11 seiere på 26 kamper ble det på Pål Oldrup Jensen og mannskapet hans, og den spilleren som leverte de beste tallene, i hvert fall i scoringsprotokollen, var Tiril Jørstad Palm med 110 fulltreffere.

I de to seriekampene lagene mellom vant Vipers Kristiansand ganske komfortabelt i begge oppgjørene. I Aquarama helt tilbake i september vant de rosa komfortabelt 31-21, men ved halvtid var forskjellen på lagene kun ett mål. I returoppgjøret i Skien i januar ble det en enda større seier. 20-36 ble sluttresultatet etter at Anna Vyakhireva hadde levert håndballmagi og notert seg for 10 scoringer, og Jamina Roberts hadde severt lagkameratene sine 10 ganger.

Vi gleder oss veldig til å komme i gang med sluttspillet, og vi står og tripper for å starte jakten på en ny tittel. Det er en ny turnering, og det vi har gjort de siste 26 kampene er glemt, og vi må være fokusert og vise respekt ovenfor motstanderen vår. Gjerpen har levert mange flotte resultater, det vet vi, og vi er helt nødt til å være på vårt aller beste. Vi gleder oss til å spille i Aquarama foran alle tilhengerne våre!

Tomas Hlavaty

Kampen mot Gjerpen har avkast 17:30. Rett etter at den kampen er over tar KRS imot Melhus i sin kvalifiseringskamp. Vi oppfordrer alle til å bli igjen og støtte herrene på sin jakt etter ny billett til Rema 1000-ligaen.