Martine Kårigstad Andersen leies ut til Fana sesongen 2024-2025 – Vipers

Martine Kårigstad Andersen leies ut til Fana sesongen 2024-2025

Etter en vanvittig flott sesong i Fana hadde Martine et stort ønske om å fortsette i Fana. Derfor har Martine, Vipers Kristiansand og Fana blitt enige om å forlenge utleieperioden til og med sesongen 2024/2025.

Martine har virkelig blomstret i Fana, hun har allerede utviklet seg masse, fått mange spilleminutter og mye ansvar. På bare 14 kamper i den røde drakta scoret Martine 115 mål, endte som nummer 7 på toppscorlisten og hadde drøssevis med assists.

Vipers Kristiansand ønsker å legge best mulig tilrette for Martines videre utvikling og vi gleder oss veldig til å følge Martine i Fana etter sommeren.

Jeg trives veldig godt med spilletiden og ansvaret jeg har fått i Fana, og jeg føler jeg har utviklet meg mye på den korte tiden jeg har vært der! Jeg gleder meg til å bidra for laget en sesong til, og få verdifull erfaring som håndballspiller

Martine Kårigstad Andersen:

Vi er selvsagt utrolig glade for at vi kan disponere Martine en sesong til i Fana. Utlånet siste del av inneværende sesong har vist at dette var en god løsning for alle parter. Martine har fått en rolle som har gjort henne godt og hennes prestasjoner har vært fantastiske. Nå får hun muligheten til å fortsette i et lag der det blir mye ansvar og spilletid på det øverste nivået. Jeg er helt sikker på at hun gjennom denne avtalen fortsetter å ta store steg i utviklingen sin.

Vidar Gjesdal, kommende trener i Fana