Sommervibe x Vipers Kristiansand – Vipers

Sommervibe x Vipers Kristiansand

Sommervibe er festivalen skapt for deg som lengter etter en unik blanding av afrobeat, tech-house og reggaeton – alt presentert i Kristiansands nyeste sommerfestival på Odderøya, Bendiksbukta. Arrangøren ParisLatino og Vipers Kristiansand har inngått et samarbeid som gjør at du kan kjøpe billetter til festivalen og samtidig støtte Vipers Kristiansand!

For hver billett som kjøpes gjennom linken under vil 30% av kjøpssummen gå direkte til klubben og den videre satsningen mot toppen av håndballen. Dersom du skal på Sommervibe håper vi INDERLIG at du vil kjøpe billetter gjennom vår link og samtidig støtte oss.

BILLETTER KJØPER DU VED Å KLIKKE PÅ POSTEREN:

Arrangørene sier følgende om festivalen:

Vi drømmer om å forvandle Kristiansand til Norges ubestridte sommerby – en turistmagnet kjent for sitt pulserende liv, vakre natur og rike kulturelle tilbud. Gjennom Sommervibe ønsker vi å vise frem byens potensial og skape en ny sommertradisjon som fremmer lokal kunst, næringsliv og musikk.

Vår misjon er å tilby en festival som er åpen for alle, der økonomi ikke skal være en barriere for deltakelse. Sommervibe er en feiring av sommeren, musikken og dansegleden, og vi ønsker å introdusere en unik blanding av afro, latin og house musikk til Sørlandet. Dette konseptet, en fusjon av tropiske og urbane rytmer, er noe helt nytt i Norges musikkscene og har som mål å tilby en inkluderende og minneverdig opplevelse for alle aldersgrupper.

Besøk www.sommervibe.com for mer informasjon.