Arnfinn Haukom Olsen sitt engasjement som salgs- og markedsansvarlig i Vipers Kristiansand er over. – Vipers

Arnfinn Haukom Olsen sitt engasjement som salgs- og markedsansvarlig i Vipers Kristiansand er over.

Arnfinn Haukom Olsen tok over som salgs- og markedsansvarlig i Vipers Kristiansand 1. juni i fjor. I utgangspunktet var Arnfinn sitt engasjement frem til 30. juni 2024, men partene har blitt enige om å fristille Arnfinn 1. juni slik at han allerede da kan begynne i sin nye jobb. Han skal begynne i ny jobb hos Vipers Kristiansands Hovedpartner, Gumpen Gruppen.

Det har vært et veldig fint engasjement for klubben jeg er så glad i. Selv om den økonomiske situasjonen har vært krevende så har det vært et spennende og lærerikt år med masse nye bekjentskaper og gode sportslige prestasjoner. Jeg vil takke alle i og rundt klubben for tiden vi fikk jobbe sammen, og en stor takk til alle samarbeidspartnere for støtten og det gode samarbeidet gjennom sesongen. Nå vil jeg fortsette å følge laget fra tribunen og være en del av B2B nettverket gjennom min nye arbeidsgiver i Gumpen Nyttekjøretøy, sier Haukom Olsen.

Det siste året har vært krevende for alle i Vipers Kristiansand, og spesielt på markedssiden har det vært harde tak med den økonomiske situasjonen som har preget både samfunnet og klubben. Under Haukom Olsens ledelse har markedsavdelingen i Vipers Kristiansand holdt et høyt aktivitetsnivå, og det har vært faste samlinger både i forbindelse med kamper og ellers.

Arnfinn har vært kjempeviktig for at klubben kom seg gjennom den tøffe perioden vi var gjennom denne sesongen, og for at klubben står godt mulig rustet til å gå inn i neste sesong. Vi er kjempetakknemlige for innsatsen Arnfinn har lagt ned, og alle vi i Vipers Kristiansand ønsker han lykke til med sin nye jobb, sier daglig leder Benedicte Løyland.

Jakten på Haukom Olsens erstatter er allerede i gang, og Headvisor har fått jobben med å finne den rette kandidaten. I juni og juli kan alle markedshenvendelser gå til daglig leder Benedicte Løyland (benedicte@vipers.no)

På vegne av styret ønsker jeg å takke Arnfinn for hans innsats. Han har vært en viktig bidragsyter til Vipers, og vi ønsker ham lykke til med fremtidig utfordringer.

Anders Iglebekk, styreleder Vipers Topphåndball AS