Tuva Pharo leies ut til Haslum Topphåndball sesongen 2024-2025 – Vipers

Tuva Pharo leies ut til Haslum Topphåndball sesongen 2024-2025

Vipers Kristiansand ønsker å legge best mulig til rette for Tuvas videre utvikling, og derfor har klubbene og Tuva blitt enige om en utlånsavtale. Haslum har nettopp rykket opp i eliteserien og det venter masse spilletid og ansvar for Pharo.

Tuva Pharo i aksjon under seriekampen mot Romerike Ravens i mars
Foto: Simen Aas

Tuva Pharo:

«For ett år siden kom jeg til Kristiansand med sommerfugler i magen. Jeg var spent både for det sportslige og det sosiale, men jeg har hatt et helt fantastisk år. Jeg har møtt en spillergruppe som er utrolig inkluderende og varme, og jeg har pga dem trivdes skikkelig bra i Kristiansand. Treningshverdagen har vært utrolig, med et bra støtteapparat og en kultur for konkrete tilbakemeldinger mellom jentene. Jeg føler jeg har utviklet meg mye som håndballspiller dette året, noe som var målet, og er nå klar for å ta en mer sentral rolle i Haslum. Da blir det et par kamper i Aquarama, så vi sees igjen. Takk for denne gang, Kristiansand!»

Markus Svensson Selnak Rossavik, trener i Haslum Topphåndball:

«Vi Haslum Topphåndball er veldig fornøyd med å få på plass en utlånsavtale med Vipers for Tuva Pharo. Tuva er en spiller vi har fulgt over flere sesonger, og for oss vil hun bidra som en solid toveisspiller i alle spillets faser. Det er også verdt å nevne at det er givende for oss å få inn en spiller med erfaringer og mentalitet fra et av verdens beste lag, samt juniorlandslag. Og hun vil være er viktig bidragsyter mot vårt mål om å etablere oss i Rema1000-ligaen. Retter også en stor takk til Vipers for denne muligheten og ikke minst en fin prosess.»

Vi ønsker Tuva og Haslum masse lykke til, og vi gleder oss til fortsettelsen!