Hele syv Vipers’ spillere nominert til EHF Excellence Awards – Vipers

Hele syv Vipers’ spillere nominert til EHF Excellence Awards

I dag offentliggjorde det europeiske håndballforbundet de nominerte til årets EHF Excellence Awards som er forbundets offisielle kåring av de beste håndballspillerne i Europa den siste sesongen. Hele syv spillere fra Vipers Kristiansand har blitt nominert og du kan hjelpe våre jenter med å vinne kåringen!

Vi starter bakerst der Katrine Lunde har blitt nominert til prisen som beste målvakt. Lunde vant prisen for beste målvakt i 2023, som var første gang denne prisen ble delt ut, og vi håper at Katrine kan vinne tittelen enda en gang!

De rosa har en spiller nominert i hver av posisjonene. På venstrekanten har Sunniva Amalie Næs Andersen blitt nominert, på venstrebacken er det Jamina Roberts som er blant de utvalgte, mens Lois Abbingh har blitt listet etter sin innsats som midtback. Anna Vyakhireva er nesten selvsagt nominert som årets beste høyreback, Jana Knedlikova har levert nok en strålende sesong på høyrekanten og tar med seg en nominasjon, og Silje Waade er nominert som en av årets beste forsvarsspillere i Europa.

Vi gratulerer alle de nominerte og håper at du vil laste ned EHFs Home of Handball-app og stemme på våre jenter! https://app.eurohandball.com/