Larvik ble for sterke i kvartinalen i NM – Vipers

Larvik ble for sterke i kvartinalen i NM

og vant med sifrene 30-20!

Dermed er Vipers sine muligheter i NM over for denne gang.
Det var lenge en veldig jevnspilt kamp i Boligmappa Arena Larvik, men de regjernede mesterne ble til slutt for sterke.
Vipers startet omgangen glitrende og ledet kampen i vel 15 minutter før Larvik snudde det til sin fordel. Vipers scoret 7 mål de første ti minuttene, men så tok hjemmelaget kommandoen og til pause ledet Larvik med sifrene 14-11.

Etter 15 spilt av 2 omgang lager Karin Weigelt mål fra kanten og reduserer til 19-17. Det ble igjen spenning i kvartfinalen.
Men et av verdens beste håndballlag tar på ny kommandoen og vinner til slutt 30-20.

– Det er den beste bortekampen vi spiller mot Larvik noen gang. Vi spiller bra i starten av begge omgangene og gjør mye bra. Vi går ut av denne kampen med hevet hode, sier Pettersen til FVN etter kampen.

Ulrika Olsson fikk seg en smell i samme ankel som mot Glassverket. Da var hun tilbake etter 1,5 uke, så vi krysser fingrene på at hun er klar hjemme mot Byåsen 8 nov.

Kvartfinale i NM, 612 tilskuere i Larvik Arena.

Vipers: Sakura Hauge, Tonje Refsnes, Susann Iren Hall, Mathilde Kristensen 3, Vilde Kaurin Jonassen 4, Karin Weigelt 4, Anncik Lipman, Hanne Andve,  Lynn Knippenborg 4,  Ulrika Olsson 4, Andrea Thorsland, Marte Tomac 1 og Mona Bruskeland.

Toppscorer Larvik: Amanda Kurtovic 8.

Utvisninger: Vipers: 5×2 min. Larvik: 2×2 min.