Vipers tok første stikk borte mot Halden – Vipers

Vipers tok første stikk borte mot Halden

i 3 runde i CupWinnersCup! Retur spilles førstkommende lørdag kl 16:00 i Aquarama!

Det ble et tett og jevnt oppgjør i Rakkestadhallen på lørdag. Halden åpnet best og var et lite hakk foran etter åtte spilte minutter på stillingen 5-3 til hjemmelaget.
Etter ca 20 spilte minutter gikk Vipers opp i føringen for første gang siden starten etter noen bommer av Halden-spillerne mot Vipers-målet.Den andre omgangen fortsatte som den første og til slutt gikk Vipers av med seieren med sifrene 20-22. Ulrik og Marta ble toppscorere for Vipers med 5 mål hver.

Nå er det duket for et meget spennende returoppgjør i Aquarama lørdag førstkommende med kampstart kl 16:00! Da skal det avgjøres hvem som går videre til 4 runde i CupWinnersCup!

Vi takker også våre trofaste supportere som hadde tatt turen til Halden denne lørdagen! (se bilde, foto Terje Refsnes)

Halden – Vipers Kristiansand 20-22 (10-11)

1032 tilskuere

Mål Halden: Annette Helene Hansen 5, Pernille Wang Skaug 4, Sofie Fynbo Larsen 3, Julie Gantzel Pedersen 2, Malene Staal 2, Melanie Felber 2, Julie Nicoline Bang 1, Martine Moen 1.

Mål Vipers Kristiansand: Ulrika Olsson 5, Marta Tomac 5, Jessy anna Kramer 4, Lynn Knippenborg 3, Karin Weigelt 2, Tonje Refsnes 1, Mathilde Kristensen 1, Vilde Jonassen 1.

Utvisninger: Halden 2 x 2 min., Vipers Kristiansand 4 x 2 min.