En forferdelig start endte godt til slutt! – Vipers

En forferdelig start endte godt til slutt!

Vipers lå under 0-8 hjemme mot Skrim

De fleste i Aquarama denne kvelden trodde knapt det de så. Etter ca 6 spillte minutter lå Vipers under 0-8 mot et heltent Skrim Kongsberg lag! 0-8!! En tidlig timeout og noen bytter gjorde at hjemmelaget kom inn i kampen igjen. Og da signalet gikk for halvspillt kamp viste tavlen 15-15! 2 omgang var noe helt annet anført av en strålende Vilde Jonassen, men også her hadde Vipers en dårlig periode som gjorde at bortelaget kom opp på 20-20! Men igjen dro jentene i rosa fra og vant til slutt 33-27!

Nå venter Byåsen borte førstkommende søndag! Den blir beintøff, men ikke umulig!!

Kampens ser du live på Harvey`s fra klokken 18:00!

Vipers – Skrim 33-27

Vipers: Vilde Kaurin Jonassen (BB) 8, Karin Weigelt 8, Lynn Knippenborg 8, Marta Tomac 4, Jessy Kramer 4, Mathilde Kristensen 1

Skrim: Hege Løken 6, Henriette Bakkerun 6, Ingvild Kristiansen Bakkerud 5, Cathrine Ødegaard Korvald 4, Hanne Paulsen 3, Thea Emilie Berg 2, Trine Haugstad 1