Møt vår nye daglige leder – Vipers

Møt vår nye daglige leder

Fredag ansatte Vipers Kristiansand sin nye daglige leder. Magnus G. Aglen har fått hovedansvaret for driften av klubben fremover, og vi har tatt en prat med den nye sjefen for å finne ut litt mer om han.

Først og fremst, kan du ikke fortelle litt om bakgrunnen din og hvem Magnus er?

Jeg heter Magnus Aglen, jeg er 39 år gammel, er far til to jenter som begge spiller håndball i Lund HK.  Jeg er utdannet økonom og har tidligere jeg jobbet i Scantrade (Umbro) på Vennesla, og etter det har jeg vært i forskjellige bedrifter og virker i Kristiansandsregionen. I sommer sluttet jeg i Effera, og skal nå tiltre som daglig leder i Vipers Kristiansand.

Du har en veldig variert arbeidsbakgrunn. Hva tar du med deg inn i jobben i Vipers?

Om man ser på bransjene og bedriftene jeg har jobbet i er det veldig variert, men det har vært sammenlignbare typer problemstillinger og arbeidsoppgaver hele veien. Det jeg tar med meg inn i Vipers er ønske om å bygge en forutsigbar og bærekraftig organisasjon, med det utgangspunktet vi har. Det blir også spennende å jobbe i tospann spesielt med Karl Magnus for å styrke det kommersielle rundt klubben, og det blir viktig at hele organisasjonen drar i samme retning.

Mitt hovedfokus blir å sikre en forutsigbarhet og stabilitet som gjør klubben bærekraftig i lang tid fremover, både for spillere, ansatte og tilhengere

Det er ikke til å stikke under en stol at det er utfordrende tider i Vipers. Hvorfor var dette en jobb som talte til deg?

Først og fremst på grunn av den spennende merkevaren Vipers er, samtidig som det passet veldig godt rent timingmessig. Etter at jeg sluttet i Effera har jeg tatt på meg prosjekter som er sammenlignbare med det som skal løses her i klubben. I tillegg er det ekstra spennende å kunne bidra inn mot en organisasjon og klubb som er kjempeviktig ikke bare for Kristiansand, men for hele regionen og helt ned til min egen familie.

Veien videre er spennende, og vi står litt ved et veiskille med en helt ny administrasjon nok en gang. Hva er dine tanker om tiden som kommer?

Det vi skal gjøre med Vipers Kristiansand deler vi oppe i forskjellige faser med vidt forskjellig fokus. Den første fasen er å ha skape en trygg drift av klubben, samtidig som vi må skape inntekter på både kort og lang sikt. Samtidig må vi parallelt ha et fokus på hvor vi vil være om 3-5 år, og sørge for at vi kommer dit på best mulig måte. Jeg tenker jo naturlig først på selskaps-drift biten av denne prosessen, for alt vi gjør i administrasjonen er for å gi våre spillere et best mulig fundament for å briljere sportslig, som igjen tiltrekker interessen fra de rundt oss. 

Vi skal håndtere den omgående driften, men vi må også sørge for at klubben ikke firer på forventningene til de sportslige resultatene.

Til slutt, har du noen ord til de som er glad i klubben?

Jeg skal gjøre det jeg kan for å bidra til Vipersuniverset. Jeg er både stolt og glad over å kunne være en del av denne fantastiske merkevaren og klubben. Etter at det ble offentlig at jeg skulle tiltre denne stillingen i Vipers skjønte jeg fort hvor viktig klubben er for mange innbyggere i Kristiansand. Jeg setter veldig pris på alle lykkeønskningene og tilbakemeldingene jeg har fort, og jeg har en stor grad av respekt for kjærligheten så mange har til klubben.