Ny uke – nye muligheter – Vipers

Ny uke – nye muligheter

Etter helgas fantastiske seier i Aquarama venter nye oppgaver for Vipers Kristiansand allerede tirsdag kveld. Da står Sola på motsatt banehalvdel i Åsenhallen, og der vet vi at Steffen Stegaviks gulkledde mannskap kan skape problemer for alle som kommer på besøk. Om man kikker på tabellen for Rema 1000-ligaen er det kun ett lag som har spilt fem kamper og vunnet alle. Det er nettopp Sola.

Etter en sommer der det var noen utskiftninger har var det en liten fare for at Stegavik kom til å trenge litt tid på og spille inn et nytt lag, men så langt har den minste seiersmarginen i Rema 1000-ligaen vært på fem scoringer. Det må sies å være en veldig solid start, og savnet etter Kristina Sirum Novak har vært mye mindre merkbart enn mange nok hadde sett for seg på før sesongen startet.

Sunniva Amalie Næs Andersen var i storform mot Odense og var svært delaktig i å sikre seieren.
Foto: Hans Lie

Det blir en tøff kamp. Sola er et taktisk dyktig lag som har hatt god tid til å forberede seg til kampen. Forhåpentligvis kan vi ta med oss den gode følelsen og selvtilliten fra helga både mot Sola og i de kommende kampene. Det trenger vi virkelig.

Jamina Roberts

Forrige sesongs to oppgjør endte begge med seier til de rosa, men spesielt bortekampen var av det vanskelige slaget. I en kamp der Sola gjorde alt de kunne for å få Vipers ut av rytmen satt seieren langt inne, og det var kun helt mot slutten av kampen at de rosa avgjorde og sikret to poeng. Hjemmekampen i Aquarama var heldigvis ikke like spennende og Vipers vant 37-29 etter en solid forestilling.

Kampen mot Sola har avkast klokken 18:15 og sees på TV2 Sport2 og TV2 Play.