Aker Topphåndball-Vipers Kristiansand (Våg Elite), REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Forhåndsomtale – Vipers

Aker Topphåndball-Vipers Kristiansand (Våg Elite), REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Forhåndsomtale

21-målsseieren over Fana i helga var et av de mest imponerende resultatene Vipers-jentene har levert denne sesongen. Bergenslaget har vært i god form de seneste ukene, og nedsablingen i Aquarama viste at det offensive spillet til Vipers fungerer om dagen.

Denne onsdagen er det Aker som står på motsatt banehalvdel. Oslolaget har tre seire og fire tap på sine syv kamper i Rema 1000-ligaen. Det er vel omtrent som forventet basert på spådommene før sesongen.

Toppscoreren til Aker er den 21 år gamle bakspilleren Karoline Lund. Hun har notert seg for 38 mål på 7 kamper, noe som gir et snitt på 5.4 mål per kamp. Det er meget godkjent, og plasserer henne like utenfor topp 10 målsnitt i Rema 1000-ligaen.

Fortsetter Heidi Løke storspillet mot Aker?
Foto: Terje Refsnes.

Vår toppscorer er evigunge Heidi Løke. Etter oppvisningen mot Fana, der Løke satt 11 baller i nettet, står hun med 39 mål på 6 kamper. Det gir et snitt på 6.5 mål per kamp, noe som er 5. mest i Rema 1000-ligaen.

Vipers er naturligvis storfavoritter mot Aker, men vi har sett at alle kamper lever sitt eget liv, og at man ikke skal ta noe på forskudd. Kampen mot Aker ser du hos vår partner Harvey’s i Kristiansand, eller på Direktesport.no. Avkast er klokken 18.30.