Byåsen Elite-Vipers Kristiansand (Våg Elite), Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale – Vipers

Byåsen Elite-Vipers Kristiansand (Våg Elite), Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale

Etter en flott prestasjon mot Molde søndag kveld tar Vipers-jentene turen til Trondheim. Der venter Byåsen på motsatt banehalvdel i nye Trondheim Spektrum. Med seier her kan jentene i rosa sikre seg seriemesterskapet allerede mot Storhamar neste uke.

Byåsen har prestert mer eller mindre som forventet denne sesongen. En tredjeplass på tabellen er kanskje en plass lavere enn målet, men med kun to poeng opp til Storhamar på plassen foran kan alt skje i de siste rundene.

I forrige seriekamp slo trønderne Gjerpen på bortebane. Sifrene 24-31 var verken mer eller mindre enn det man kunne forvente. I den kampen, som i så mange andre kamper denne sesongen, var det Julie Bøe Jacobsen som ble kåret til banens beste. Jacobsen er Byåsens toppscorer, og den unge bakspilleren er definitivt ei jente Vipers må være obs på.

Marta Tomac viste storform mot Molde. Fortsetter hun det gode spillet mot Byåsen?

I storseieren over Molde i helga var det veldig mange lyspunkter å ta med seg for Vipers. Først og fremst var det hyggelig å se at Heidi Løke var tilbake etter hjernerystelsen, men enda mer gledelig var det å se storspillet til både Marta Tomac i angrep og Andrea Austmo Pedersen i målet.

Etter den kampen skrøt Ole Gustav Gjekstad av begge de to trønderne. Marta Tomac fikk mye skryt for avgjørelsene hun tok i angrep, og for variasjonen hun styrte spillet med. Det blir spennende å se om begge kan gjøre en like god kamp mot Byåsen.

Kampen mot Byåsen har avkast onsdag 19.02 klokken 18.00, og kan sees enten hos Harvey’s i Kristiansand, eller på direktesport.no.

PS: Billettsalget til kampen mot Storhamar er i gang. Sikre deg dine billetter til det som kan bli en gullfeiring allerede nå!