Byåsen Håndball Elite-Vipers Kristiansand (Våg Elite), REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Forhåndsomtale – Vipers

Byåsen Håndball Elite-Vipers Kristiansand (Våg Elite), REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Forhåndsomtale

Den meget overbevisende seieren over Tertnes på søndag var den perfekte oppladningen til en tøff bortekamp i Trondheim onsdag kveld. Selv om Vipers har hatt et godt tak på trønderne de siste sesongene, er det et godt håndballag som står på motsatt banehalvdel i Kolstad Arena.

I forrige sesongs Rema 1000-liga endte tilsvarende oppgjør med 27-38 seier til Vipers. Det var en maktdemonstrasjon, da et skadeskutt Vipers-lag på jakt etter seriegullet reiste til Trondheim med kun 11 spillere. Denne sesongen er det en ganske annen situasjon for de rosakledte.

Nå må Ole Gustav Gjekstad la gode spillere bli hjemme i Kristiansand, og det blir spennende å se hvem sjefen tar med seg til trønderhovedstaden.

Evelina Eriksson har hatt en strålende start på sin Vipers-karriere.

 Byåsen kommer til denne kampen etter en borteseier mot Oppsal. 21-26 ble sluttresultatet, etter at både Julie Bøe Jacobsen, Anna Bjørke Kallestad, og nykommeren Andrea Holm Aune satte fem baller hver i nettet. I tillegg sto vår tidligere målvakt Annick Lipman en kjempekamp i buret, og ble kåret til Byåsens beste spiller.

Vi slo som kjent Tertnes i Aquarama på søndag. 35-18 var ikke flatterende på noen som helst måte. Vipers-jentene var i perioder veldig gode, og hele laget dro i samme retning. Det var mange som viste at de allerede nå er i god form, og det lover godt foran de neste ukene hvor både seriekamper og Champions League-kamper kommer tett i tett.

Kampen mot Byåsen ser du på TV2 Sport 2 eller TV2 Sumo klokken 19.15.