CSM Bucuresti-Vipers Kristiansand (Våg Elite), Europacup Kvinner 1920 > Forhåndsomtale – Vipers

CSM Bucuresti-Vipers Kristiansand (Våg Elite), Europacup Kvinner 1920 > Forhåndsomtale

I midtuka sikret Vipers-jentene seriegullet da Fredrikstad ble slått på bortebane. Etter et hektisk døgn med mye reising har laget funnet seg til rette i Romania, og oppladningen til lørdagens oppgjør mot CSM Bucuresti har startet.

Av de som har vært i full aktivitet for Vipers-jentene er det to spillere som mangler. Både Tonje Refsnes og Linn Jørum Sulland ble igjen i Norge. Det betyr at kun elleve spillere har reist til den rumenske hovedstaden.

Hovedrunden i Champions League har vært et lite mareritt for Vipers. At man skulle stå igjen med fem tap på fem forsøk var ikke planen. Resultatene i de fem første kampene har dessverre gjort det umulig å kvalifisere seg for kvartfinalen, men det betyr ikke at kampen i morgen er uten betydning for jentene.

På treninga fredag kveld hadde Ole Gustav Gjekstad følgende å si til Vipers.no

Resultatet av denne kampen betyr ingenting for noen av lagene i Champions League. Dersom kampen hadde hatt noen betydning ville ting stilt seg litt annerledes, men nå blir fokuset å senke skuldrene og begynne å jobbe inn mot sluttspillet. Jentene har fått noen ting å jobbe med, og jeg håper vi klarer å implementere noen av de tingene inn i spillet vårt allerede i morgen.

CSM Bucuresti har allerede kvalifisert seg for kvartfinalen i Champions League, de ligger på 2. plass i hjemlig serie, og har kvalifisert seg for kvartfinalen i den rumenske cupen. Med spillere som Cristina Neagu, Andrea Lekic, Dragana Cvijic og Nora Mørk (som fortsatt er skadet) i stallen er det uten tvil et godt håndballag vi møter.

Kampen har avkast klokken 18.00 og vises på Viasat 4 og Viaplay, i tillegg til hos vår partner Harvey’s i Kristiansand.