Flint Tønsberg-Vipers Kristiansand (Våg Elite), REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Forhåndsomtale – Vipers

Flint Tønsberg-Vipers Kristiansand (Våg Elite), REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Forhåndsomtale

Etter seieren mot Sola venter en ny oppgave for Vipers-jentene onsdag kveld. Flint Tønsberg står på motsatt banehalvdel i Slagenhallen. Flint er nyopprykket, og gjør sin første opptreden i Rema 1000-ligaen siden 2013/14-sesongen. Den sesongen vant Vipers kampen i Aquarama 31-19, mens bortekampen i Tønsberg endte med et knepent 23-22 tap.

Mot Sola brukte Vipers-jentene en omgang på å komme i gang, men når de første gjorde det var det aldri noen tvil om hvor poengene skulle havne. Ole Gustav Gjekstad har i sesongoppkjøringen snakket om at Vipers, med så mange nye spillere og systemer, nok trenger litt tid på å spille seg varme, og det var tydelig i åpningen mot Sola. En 25-34 seier er dog alltid kjærkommen.

Mot Sola manglet det litt i timingen, og det er noe vi fortsetter å jobbe videre med. I tillegg er det intensitet i forsvarsspillet og å jobbe videre med systemene våre som er hovedoppgavene. Jeg kjenner ikke Flint særlig godt, men de manglet et par sentrale spillere mot Fredrikstad. Vi har 90% fokus på oss selv, og jeg mener det er en god inngang til kampen.

Ole Gustav Gjekstad

Flint sesongåpnet mot borte mot Fredrikstad. De hang med lenge, men Fredrikstad ble for sterke utover i kampen. Et nimålstap ble fasit for de nyopprykkede. Flint Tønsberg mønstrer et ungt og uerfarent lag. Mot Fredrikstad i serieåpningen var det hele ti spillere uten erfaring fra Rema 1000-ligaen som fikk spilletid for Vestfoldingene. LK-02 spilleren Celina Vatne viste gode takter, og ble Flints toppscorer med sine 7 scoringer i 31-22 tapet.

Vipers fortsetter nok med mye av det samme mannskapet, men Ole Gustav Gjekstad bekrefter til Vipers.no at Henny Reistad ikke spiller. Karine Dahlum kommer inn i troppen og får sine første minutter for sesongen.

Vilde Jonassen viste fine takter mot Sola.

Det er nok ingen tvil om hvem som er favoritter onsdag kveld, men det betyr ikke at Vipers-jentene kan slappe av. I enhver kamp er det ting å jobbe med og ting å bli bedre på. Det er noe Gjekstad har manet om de siste sesongene. Avkast i Slagenhallen er 18.30, og kampen kan sees på direktesport.no og hos vår partner Harvey’s i Kristiansand.