Follo HK Damer-Vipers Kristiansand (Våg Elite), REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Forhåndsomtale – Vipers

Follo HK Damer-Vipers Kristiansand (Våg Elite), REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Forhåndsomtale

Seier over Grane Arendal i cupen, og over Fredrikstad og Oppsal i Rema 1000-ligaen har gitt Vipers Kristiansand en perfekt start på sesongen 2021/22. Onsdag kveld venter Follo i Stil Arena i et nytt serieoppgjør.

Hjemmelaget Follo har, i motsetning til Vipers, hatt den verst tenkelige starten på sesongen. Tre tap på tre kamper er status for det nyopprykkede laget. Tap mot 1. divisjonslaget Fjellhamar i cupen var nok surt. I Rema 1000-ligaen har det blitt tap mot Fana i første serierunde og et hederlig firemålstap borte mot Molde i helga som var.

Follos toppscorer i Rema 1000-ligaen så langt er Katarina Ugland med sine 14 mål. Fulgt av Mina Hesselberg med 10 scoringer, og en spiller Vipers-fansen bør dra kjensel på: Martine Kårigstad Andersen har satt ni baller i nettet på de to første kampene.

Marketa Jerabkova gjorde en flott figur i kampen mot Oppsal.
Foto: Terje Refsnes

For Vipers’ del har målene blitt delt søsterlig. Marketa Jerabkova, kampens store spiller i triumfen mot Oppsal i Aquarama forrige helg, er toppscorer med 12 fulltreffere. Jana Knedlikova (11), Ragnhild Valle Dahl (9), og Bella Gulldén (8) følger nærmest etter to spilte kamper.

I andre enden av banen har alle tre målvaktene til Vipers kommet godt i gang. Evelina Eriksson, Andrea Austmo Pedersen, og Katrine Lunde har alle fått minimum én omgang så langt, og alle tre har gjort sakene sine meget bra. Det lover godt for det som kommer, og gir Ole Gustav Gjekstad et ørlite luksusproblem.

Kampen mot Follo har avkast klokken 18.30, og du ser den hos vår partner Harvey’s i Kristiansand, eller på direktesport.no.