Fredrikstad Bkl.-Vipers Kristiansand (Våg Elite), Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale – Vipers

Fredrikstad Bkl.-Vipers Kristiansand (Våg Elite), Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale

Etter antiklimakset som kampen mot Storhamar var har Vipers en ny mulighet til å sikre gullmedaljene. Det kan de gjøre onsdag kveld i Kongsten Idrettshall når Fredrikstad står på motsatt banehalvdel.

Det er ingenting å legge skjul på at det var en slukøret gjeng som gikk i hjemmegarderoben i Aquarama forrige onsdag. Det er heller ingen tvil om at det er et skjerpet Vipers som reiser til Fredrikstad for å gjøre det alle forventer at de skal gjøre.

Fredrikstads sesong har vært litt som en berg og dalbane. To jevne kamper mot Byåsen og uavgjortkampene hjemme mot Molde og mot Tertnes har vært oppturene. Østfoldingene skulle nok dog ønske at de hadde vunnet flere kamper mot lagene rundt dem på tabellen.

Hjemmelaget har mange gode spillere. Spesielt Thale Rushfeldt Deila har imponert voldsomt. Hele 110 mål har ungjenta notert seg for, 106 av de i åpent spill. Det vil si at hun har stått bak over en femtedel av lagets mål i Rema 1000-ligaen.

For vår egen del er det lite å melde om på skadefronten. Linn Jørum Sulland har vært på banen i de siste to kampene, og er på god vei mot å være 100% igjen. Ellers er de samme spillerne fortsatt skadet en stund til.

Kampen mot Fredrikstad ser du hos vår partner Harvey’s, og på Direktesport.no fra klokken 18.00.

PS: Billettene til den siste kampen før sluttspillet får du kjøpt ved å klikke HER.