Fredrikstad Bkl.-Vipers Kristiansand (Våg Elite), REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Forhåndsomtale – Vipers

Fredrikstad Bkl.-Vipers Kristiansand (Våg Elite), REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Forhåndsomtale

Etter landslagspausen er endelig Vipers-jentene tilbake i aksjon. Onsdag kveld står Fredrikstad på motsatt banehalvdel i Kongstenhallen. Seriestarten så langt har vært perfekt, og Vipers topper tabellen, men Storhamar har matchet resultatene våre og har like mange poeng.

Fredrikstad er et lag Vipers har hatt godt tak på. I de siste fem møtene har den minste seiersmarginen vært på 7 mål, mens den største har vært på 15 mål. I det forrige møtet, tilbake i mars, vant Vipers med 9 mål i samme arena og sikret seg seriegullet.

Hanna Yttereng viste flotte takter både her mot Randesund IL og mot Bietigheim før landslagspausen. Foto: Terje Refsnes

Laget fra Plankebyen har hatt en meget varierende sesongstart. Åttemålsseieren over Byåsen var sterk, mens stortapet mot Tertnes i Bergen var i helt andre enden av skalaen. Anført av sin toppscorer Thale Rushfeldt Deila er Fredrikstad et lag som, på gode dager, kan skape trøbbel for hvem som helst. 

Vipers-jentene er ubeseiret så langt både i Rema 1000-ligaen, Champions League og i cupen. Det gir tabelltopp i Rema 1000-ligaen, på samme poengsum som Storhamar, som også har fem seire av fem mulige, et fantastisk utgangspunkt for videre spill i Champions League, og et møte med Gjerpen på veien mot et nytt cupgull.

Tonje Refsnes var tilbake på banen mot Randesund IL etter et skadeavbrekk. Foto: Terje Refsnes.

Ole Gustav Gjekstad informerte om at Heidi Løke, Silje Waade, og Katrine Lunde er nye navn på skadelisten, som allerede inneholder Malin Aune og Vilde Jonassen. Forhåpentligvis ser vi alle fem tilbake på banen snarlig.

Kampen mot Fredrikstad har avkast klokken 18.00 og sees på direktesport.no