Fredrikstad Bkl.-Vipers Kristiansand (Våg Elite), REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Forhåndsomtale – Vipers

Fredrikstad Bkl.-Vipers Kristiansand (Våg Elite), REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Forhåndsomtale

94 dager etter Champions League-triumfen i Budapest returnerer Vipers-jentene til seriespill i Norge. I Rema 1000-ligaens første oppgjør tar jentene i rosa turen fra Kristiansand til Fredrikstad for å møte nettopp Fredrikstad BK.

I det som har vært en travel sommer har det som kjent skjedd store ting i Kristiansand. Vi har sagt farvel til spillere som har vært i Vipers i flere sesonger, og som vi kommer til å savne, og vi har fått lov å ta imot de som skal bli våre nye favoritter i årene som kommer.

Skjærgårdslekene, som var hovedoppkjøringa før sesongen, endte med seier i alle kampene, inkludert finalen. Forrige uke sto Grane Arendal på motsatt banehalvdel i NM, og førstedivisjonslaget ble oppskriftsmessig feid av banen med sifrene 12-43. Nå er det dog sesongens første test som står for tur.

Laget fra det gamle Østfold hadde en trøblete sesong i fjor. På de 11 kampene laget spilte ble det fire seire, én uavgjort, og seks tap. Det gav til slutt en 8. plass i det som var en sesong preget av lite kontinuitet pga pandemien.

Spillertroppen til Fredrikstad er ganske forandret fra sist møte. Den største endringen er naturligvis at Thale Deila har tatt turen over fjellet til Molde. Mye har dreid seg om Deila de siste i Plankebyen, og det blir spennende å se hvordan trener Elias Mar Halldorsson legger opp spillet denne sesongen. I tillegg til Deila har blant annet Ida Marie Kallhovd og Andrea Rønning forlatt klubben.

Kampen mot Fredrikstad ser du på TV2 Sport2 og på TV2 Play klokken 18.45.