FTC-Rail Cargo Hungaria-Vipers Kristiansand (Våg Elite), DELO EHF Champions League 2021 > Forhåndsomtale – Vipers

FTC-Rail Cargo Hungaria-Vipers Kristiansand (Våg Elite), DELO EHF Champions League 2021 > Forhåndsomtale

Seieren over Metz onsdag kveld viste at Vipers er på riktig spor. Å slå et lag som ikke hadde tapt hjemme i Champions League på fire år var en stor prestasjon, og nå handler alt om å ta med seg det momentet inn i de to kampene mot FTC.

Vipers er på sin lengste ubeseirede rekke i Champions League noensinne. Syv kamper har gått siden siste tap, og med seier mot FTC i morgen vil Vipers kvalifisere seg for sluttspillet i den gjeveste europeiske turneringen.

I kampen mot Metz var det Katrine Lundes målvaktsspill som var den store forskjellen. Hennes 14 redninger gav en redningsprosent på 35%. Fremover på banen var det Nora Mørk som ble lagets toppscorer med sine åtte mål. Henny Reistad fulgte nærmest med sine syv scoringer.

Katrine Lunde sto en fantastisk kamp mot Metz onsdag kveld.
Foto: Arnaud Scherer, Metz.

Etter kampen mot Metz fikk Vipers.no en prat med Ole Gustav Gjekstad, og han hadde følgende å si om kampene mot FTC.

Kampene mot FTC blir helt avgjørende for om vi blir topp 2 i gruppa. Det kan holde å vinne én av dem, men vi går selvfølgelig for seier i begge to. FTC har spilt jevnt mot topplagene i gruppa, og har et sterkt mannskap.

Vanligvis har de 4000 fantastiske supportere på hjemmekampene, og det er en fordel for oss at vi slipper det denne gangen. Jeg tror styrkeforholdet er omtrent 50/50 på ungarsk jord, men jeg håper vi klarer å vippe resultatene i vårt favør.

Ole Gustav Gjekstad

Kampen mot FTC har avkast lørdag klokken 16.00 og sees hos vår partner Harvey’s i Kristiansand og på Viasat sine plattformer.